29-09-2022

Binnenkort krijgt u van mij een voorlopige kalender. Ik ben nog steeds aan het wachten op het antwoord van een andere club op de vraag of we een competitie samen gaan spelen. Mij lijkt het wel leuk, maar dan moet er wel animo van beide kanten zijn. Ik houd u op de hoogte.

Ik denk dat ik wat aandacht moet geven aan het feit dat u zich bij mij afmeldt. Niet bij Hans of het bestuur, maar bij mij. Dat gaat automatisch goed als u dat doet via deze site, hierboven ziet u de optie. Ook invallers kunt u hier melden.

22-09-2022

Ik kan weinig zeggen over de laatste zitting, ik was er helaas niet bij. Corona heeft ook bij mij aan de deur geklopt, ik moet geduldig wachten tot het weer weg is. En u weet, geduld is niet mijn sterkste eigenschap.. Gelukkig alleen verkouden, maar wel een iets te hardnekkige vorm van verkoudheid. Na een week hoopte ik er toch wel van af te zijn, helaas vind het virus dat niet. We zullen zien of ik dinsdag meer kan doen dan alleen alles opstarten (zonder contact met anderen).

16-09-2022

Ik geloof dat we wat meer aandacht moeten geven aan het feit dat we de leukste bridgeclub van Nijmegen zijn. Met 2 paren die plotseling stoppen, is de spoeling wel wat dun geworden. Gelukkig zullen er dinsdag weer wat meer paren terug zijn van vakantie, dus (hopelijk) zal vooral groep B weer wat beter gevuld zijn. Maar dan toch, een verzoekje aan iedereen om zieltjes te winnen voor onze club. Laat ze gewoon een keer meespelen (wel even aanmelden) zodat ze zelf kunnen zien hoe leuk het bij ons is om te bridgen.

07-09-2022

Het was even wennen, maar we zijn weer begonnen. Nog even met wat minder paren (vakantie), maar zij zullen ook snel aanschuiven.

06-09-2022

Het is weer zover, we gaan van start... We hebben de reuze-gezellige intro-drives achter de rug evenals de supersnelle ALV, we kunnen dus beginnen aan een, hopelijk, ontzettend leuk seizoen. En ik hoop dat we zonder corona-maatregelen door kunnen spelen.

We beginnen dit jaar normaal met een parencompetitie. Wat daarna komt is onzeker, we zijn van plan met andere bridgeclubs samen te spelen. Hoe dat precies vorm gaat krijgen, weet ik nog niet, daarvoor gaan we in gesprek. En als dat samenspelen beide clubs bevalt, dan is dat misschien een opstapje naar een gezamelijke club. Ook hierbij, het hoe of wat is nog niet duidelijk. Maar dat er iets moet gebeuren is duidelijk, alle clubs in ons district hebben last van tanende ledenaantallen. Wij kunnen nog in 2 groepen spelen, dat is niet bij elke club nog het geval. Ik houd in ieder geval iedereen op de hoogte...