NBB Clubsiteinloggencontact
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij  

   Registreren   Wachtwoord vergeten
informatie

Wat valt er te vertellen over onze vereniging? We spelen in het wijkcentrum Titus Brandsma (tweede oude Heselaan 386 in Nijmegen) op dinsdagavond. We beginnen dan om 19.45 en we zijn meestal iets na 11 uur klaar.
Halverwege hebben we pauze waarin u een drankje kunt bestellen. Natuurlijk kan dat ook als u wat eerder klaar bent in een ronde. En, volgens onze leden, zijn we de leukste club van Nijmegen.

Ons niveau is divers, van beginners tot hoofdklasse. In de competities speelt u op uw eigen niveau, u hoeft niet bang te zijn dat u alleen sterke spelers tegenkomt. Of u moet zelf een sterke speler zijn...
Ook voor de bridger die zichzelf wil verbeteren zijn we de ideale club. We spelen in alle groepen dezelfde spellen, dus kunt u na afloop de spelletjes met de betere spelers bespreken. En we zijn van plan een paar korte trainingssessies op te zetten waar we een onderwerp kunnen uitleggen of uitdiepen.
Wilt u eerst bij ons rondkijken om te kijken of het echt zo leuk is als we zeggen, wij zoeken ook altijd invallers. Aanmelding kan via de link hierboven.

We spelen in 2 groepen van ongeveer 14 paren en we kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Ook als u nog niet kunt bridgen, kunt u zich aanmelden. Zijn er voldoende beginners dan zetten wij een beginnerscursus op. Gratis voor leden van onze vereniging.

In de maanden juni en juli spelen we een zomeravondcompetitie, iedereen is welkom. Stopt uw eigen club in de zomer, u kunt gewoon bij ons komen spelen. Gratis voor leden, niet-leden betalen 1 euro per persoon. U kunt dan ook een prijsje winnen...
En aan het begin van het seizoen (de 3 laatste dinsdagen van augustus) organiseren we onze introductiedrives. Voor de leden om rustig op gang te komen, voor niet-leden om de sfeer bij ons te komen proeven. Of om gewoon een leuk potje te bridgen. Aanmelden voor zowel een zomeravond zitting als voor een intro-drive kan in de zaal (tussen ongeveer 19:30 en 19:40) of in een mailtje naar dinsdagbridge@bc-zuidwest.nl.