Bridgeclub Zuid-West

Alle informatie over deze leuke bridgeclub in Nijmegen is hier te vinden. Hoofdzakelijk natuurlijk de uitslagen en standen, maar ook een paar documenten hoe u moet spelen en andere (technische) zaken.

We spelen in het wijkcentrum Titus Brandsma aan de tweede oude Heselaan 386. Ons niveau is niet super hoog, het loopt van hoofdklasse niveau (enkele paren) tot aan beginners (ook enkele paren) en alles wat daar tussen zit. We kunnen gedurende het lopende verenigingsjaar meestal wel nieuwe leden plaatsen of u kunt de kat uit de boom kijken en u aanmelden als invaller. We spelen op de dinsdagavond en beginnen om 19.45.

Buiten dat we gewoon een gezellige club zijn, zijn er nog meer voordelen als u bij ons speelt. We spelen met draadloze bridgemates dus de uitslag is klaar zodra het laatste paar klaar is met bridgen, deze wordt ook dezelfde dag op internet gezet. We hebben een dupliceermachine aangeschaft waardoor we in elke lijn dezelfde spellen spelen met natuurlijk na afloop een spelverdeling. Er wordt niet alleen een gewone parencompetitie gespeeld, maar ook viertallen, butler en top-integraal. Zegt het u allemaal niets, niet getreurd, het wordt u allemaal uitgelegd (met tips hoe u moet spelen). En natuurlijk hebben we twee feestdrives per jaar met voor iedereen een prijs.

Nieuwsgierig? Neem gauw contact met ons op. U kunt ook gewoon dinsdagavond langskomen maar we hebben dan niet zoveel tijd.  Alleen voor 19.45 en na 23.00 (einde laatste ronde) kunnen we uw vragen beantwoorden.

We gaan beginnen!!! Het zal nog wel even duren voordat we elkaar weer in het echt aan tafel tegenkomen, maar online starten we met onze clubavonden. Op stepbridge. 12 mei is onze eerste avond, meld u allen aan. Alleen toegankelijk voor leden van onze club, dus u (her)kent iedereen die aanwezig is. En u kunt gerust met elkaar praten aan tafel, zolang het maar niet over de kaarten is. ;)
Om mee te doen heeft u wel een stepbridge account nodig, heeft u dat nog niet dan kunt u dat bij stepbridge aanvragen. Tot minstens het eind van het jaar kunt u gratis bij ons meespelen (toegang als NBB gast).