Wat was het gezellig vorig jaar op onze eerste Vier Windstreken Bridgedrive, daarom ontkomen we er niet aan om ook hem ook dit jaar weer te organiseren. En dit jaar zijn we wel voorbereid op de warmste dag van het jaar, we spelen op een andere locatie waar er een echte airco is. Geen smeltende kaarten meer. ;)

Zaterdag 26 mei 2018 is het zover. Dit jaar is de inschrijving iets anders, er was vorig jaar soms wat verwarring of alles goed was doorgekomen. Dit jaar kunt u zich inschrijven door een e-mail te sturen aan 4WD@bc-zuidwest.nl of telefonisch op nummer 06-10292730. U ontvangt dan van ons een bevestiging.

We hopen op net zoveel succes als het vorig jaar. Dit jaar spelen we in restaurant Croy De Goffertboerderij, schitterend gelegen in het Nijmeegse Goffertpark (met gratis parkeren). En we hebben veel meer plaats dan het vorig jaar, er kunnen zich daarom 60 paren inschrijven. Het inschrijfgeld is net zo laag als het vorig jaar, 40 euro per paar. Natuurlijk inclusief luxe lunch, gratis koffie, thee en water.

Zoals u ziet hebben we het inschrijfgeld zo laag mogelijk proberen te houden. De bedoeling is dan ook niet dat we er als club op vooruit gaan, maar dat we u een leuke dag bezorgen.