Wat was het gezellig vorig jaar op onze tweede Vier Windstreken Bridgedrive, daarom ontkomen we er niet aan om ook hem ook dit jaar weer te organiseren. En dit jaar zijn we én voorbereid op de warmste dag van het jaar, én we hebben een uitgebreide lunch. Al doende leert men...:)

Zaterdag 25 mei 2019 is het zover. Dit jaar is de inschrijvingsprocedure hetzelfde als die van het vorig jaar. U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen aan 4WD@bc-zuidwest.nl of telefonisch op nummer 06-10292730. U ontvangt dan van ons een bevestiging en instructies hoe u kunt betalen.

We hopen op net zoveel succes als het vorig jaar. Dit jaar spelen we gewoon op onze vaste speellocatie, het wijkcentrum Titus Brandsma. Niet ver van het station en u kunt gratis parkeren in de buurt. Het inschrijfgeld is net zo laag als het vorig jaar, 40 euro per paar.

Zoals u ziet hebben we het inschrijfgeld zo laag mogelijk proberen te houden. De bedoeling is dan ook niet dat we er als club op vooruit gaan, maar dat we u een leuke dag bezorgen.